لیست اختراعات حسین علی پور


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 21
تاریخ اظهارنامه: 1394/01/15
تاریخ ثبت: 1394/11/13
مخترع/مخترعان: داود حسينعلي پور
خلاصه اختراع:

با توجه به نياز سايبان جهت محافظت افراد از نور آفتاب در اكثر مواقع وجود سايبان ها معماري و زيبايي بنا و مجموعه را دچار تغيير ميكند درنتيجه در بسياري از مناطق از سايبان هاي تاشو استفاده مي-كنند تا بتوان مشكل مذكور را تا حدودي بر طرف نمود ولي در بسياري از اين سايبان ها در حالت جمع شده نيز همچنان بخشي از سايبان و يا بخشي از سازه آن همچنان نمايان است و اثر نامطلوب خود را بر روي آن بنا بجا مي¬گذارد براي حل مشكل مذكور از يك سايبان تاشو كه قابليت جمع شدگي نيز دارد استفاده گردد اين سايبان با حفر چاهي در زمين نصب ميشود در ابتدا سايبان بطور كامل در زمين مدفون بوده و مانع ديد نبوده و بر زيبايي بنا و مجموعه را تحت تاثير خودقرار نمي دهد در مرحله بعد بدنه اصلي سايبان از زمين بيرون آمده و در انتها سايبان از بالاي بدنه اصلي باز شده و قابل استفاده مي¬گردد كه در نقشه شماره 001 جزئيات سايبان و در نقشه هاي 002 الي 005 مراحل باز شدن سايبان نشان داده شده است.

تاریخ ثبت: 1395/03/30
خلاصه اختراع:

ساعت آفتابي با يك عقربه كه به صورت دقيق ساعت را نمايش ميدهد كه اين ساعت با زاويه 30 درجه از سطح صاف زمين مي باشد كه به وسيله آفتاب و يك عقربه ساعت ساعت را به صورت ساعت و دقيقه نشان ميدهد كه عقربه ساعت بايد به سمت شمال قرار بگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/30
تاریخ ثبت: 1395/10/12
خلاصه اختراع:

"هيتر تابشي كاتاليستي لوله¬اي جهت گرمايش سيال فرآيندي" دستگاهي است كه مربوط به مبحث احتراق كاتاليستي بدون شعله و انتقال حرارت بوده و در گروه مهندسي مكانيك، گرايش تبديل انرژي قرار مي گيرد. تكنولوژي مرسوم گرمايش سيال فرآيندي عبوري از لوله با استفاده از هيترهاي كاتاليستي بوسيله چيدمان دو يا چهار هيتر كاتاليستي تخت حول لوله انجام مي شود. به دليل عدم پوشش تمام لوله توسط هيتر بخش از تابش صادره توسط هيترهاي تخت جذب لوله نمي شود و بنابراين باعث اتلاف حرارت و كاهش راندمان مي گردد. در اختراع حاضر با تغيير شكل هيترهاي كاتاليستي از حالت تخت به شكل لوله اي و قرار دادن آن حول يك لوله تقريبا تمام تابش صادره از سطح هيتر جذب لوله مي گردد و باعث افزايش 15 درصدي راندمان نسبت به حالت استفاده از هيترهاي تخت مي گردد. در هيترهاي كاتاليستي لوله اي ساخته شده گاز طبيعي يا LPG بدون تشكيل شعله و آلاينده زيست محيطي سوزانده شده و تابش مادون قرمز ايجاد مي كنند. با توجه به ايمني بالاي كارمرد سيستم از اين هيتر مي توان در گرمايش سيالات پرخطر نظير گاز طبيعي در ايستگاه هاي تقليل فشار گاز، سوخت توربين هاي گازي و سوخت هاي مايع نظير نفت و مازوت و گازوئيل بهره جست.

تاریخ ثبت: 1395/11/06
خلاصه اختراع:

دستگاه اندازه¬گيري مشخصه¬¬هاي پايروالكتريك مواد، قادر به اندازه گيري مقدار بار الكتريكي در مواد داراي اين خاصيت در طول زمان انجام آزمون است. در مواد پايروالكتريك با تغييرات مقدار دما در واحد زمان امكان توليد بارالكتريكي و در نتيجه جريان الكتريكي وجود دارد. با توجه به عدم وجود چنين دستگاهي براي ارزيابي اين¬گونه مواد، در اين اختراع دستگاهي طراحي و ساخته شده است كه بر اساس تئوري مجموع بار، ميزان بار الكتريكي توليدي را اندازه¬گيري مي كند. در اين دستگاه امكان كنترل مقدار دماي اوليه، نهايي و ميزان نرخ تغيير دما وجود دارد. ميزان افزايش مقدار بار الكتريكي سطحي با دقت بالا و در حدود نانوكلمب اندازه گيري و در نرم افزار ثبت مي¬شود. نمودار تغييرات پارامترهاي تغييرات دما و بار الكتريكي توليد شده و نيز جريان الكتريكي توليدي قابل رسم و تحليل است. ضريب پايروالكتريك ماده با اطلاعات حاصل از اندازه گيري دستگاه محاسبه مي¬شود.

تاریخ ثبت: 1396/04/20
خلاصه اختراع:

پنل تابشي كاتاليستي، امكان توليد حرارت تابشي بدون تشكيل شعله را فراهم مي¬آورد. در اين دستگاه، گاز طبيعي يا كپسول بر روي كاتاليست¬هايي از جنس فلزات نجيب، با اكسيژن در دماي حدود 450 درجه سلسيوس واكنش داده و تابش مادون قرمز از سطح آن آزاد مي¬شود. پايين بودن دماي احتراق، موجب حذف شعله و آلاينده¬هايي نظير NOx شده و امكان استفاده از آن¬ها را در مناطق پرخطر فراهم مي¬آورد. همچنين با كنترل نرخ واكنش، احتراق به صورت كامل و با راندمان بالا صورت گرفته و سطح مونوكسيدكربن نيز بسيار پايين مي¬آيد. پيش گرمايش مورد نياز براي شروع فرآيند احتراق در اين پنل-ها، با المنت¬هاي الكتريكي توان بالا تامين مي¬شود كه به سرعت لايه كاتاليستي را تا دماي 120 درجه سلسيوس گرم كرده و واكنش احتراق كاتاليستي آغاز مي¬شود. اين نوآوري زمان راه¬اندازي اين سيستم را به شدت كاهش مي¬دهد. همچنين با استفاده از نمك¬هاي خاص همراه با كاتاليست در فرآيند توليد، ضمن سفيدتر نمودن سطح پنل، كيفيت و راندمان احتراق افزايش يافته است. اين پنل¬ها در صنايع مختلفي نظير صنعت نفت و گاز، كوره‌هاي رنگ‌آميزي، كوره‌هاي عملياتي حرارتي، خشك‌كن‌ها، صنايع غذايي و گرمايش ساكن و سيار در سوله‌ها، كارگاه‌ها، مرغداري‌ها، كاروان‌ها و منازل مسكوني كاربرد دارند.

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/07
تاریخ ثبت: 1396/05/29
مخترع/مخترعان: محمد حسين علي پور
خلاصه اختراع:

سازه نوين تبليغاتي كه به تازگي در كشور مورد استفاده قرار گرفته است با عنوان لمپست كه در وسط بلوارها ( رفوژه وسط ) قرار مي گيرد و با انضباط پشت سرهم جنبه تكرار و تاكيد براي تبليغات محسوب مي شود . ايراد اصلي اين سازه كه تاكنون مورد استفاده قرار گرفته مشكلات و سختي جهت تعويض تبليغات براي شركت هاي مختلف مي باشد كه در اين اختراع با متحرك سازي كرپي ها و در دسترس قرار گرفتن بازوها جهت تعويض بنر اين مشكل به طور كامل مرتفع شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/07/01
تاریخ ثبت: 1399/12/16
خلاصه اختراع:

توربين هاي گازي داراي كاربردهاي وسيعي در صنايع مختلف مي باشند. از مهمترين مصارف آنها مي توان به موارد صنعتي (توليد الكتريسيته)، هوايي (هواپيماها و موشك ها)، دريايي (كشتي ها و هاوركرافت ها) و زميني (خطوط لوله انتقال نفت و گاز) اشاره كرد. راندمان كلي و توان توليدي يك توربين گاز، تابعي از بازده آيروديناميكي و حرارتي اجزاي آن است. با توجه به محدوديت دماي آلياژهاي مورد استفاده در ساخت توربين هاي گاز، به راه حلي براي كاهش دماي اجزاي توربين به خصوص پره هاي ثابت و متحرك توربين نياز است. به منظور جلوگيري از تخريب خزشي و خستگي حرارتي پره ها ميبايست از روش ها و تكنولوژي هاي نوين خنك كاري داخلي و خارجي استفاده شود، لذا اندازه گيري ميزان خنك كاري پره در تكنولوژي هاي مختلف و در شرايط مختلف سيالاتي بسيار مهم و حياتي مي باشد. همچنين از آنجا كه دوران در پره توربين گاز جزء جدايي ناپذير آن مي باشد و دوران ناشي از كار محوري باعث ايجاد نيروي كريوليس در داخل و خارج پره توربين گاز مي شود، لذا الگوي جريان و ميزان خنك كاري در نواحي مختلف آن مي تواند تغيير كند. اندازه گيري اين تغييرات در شرايط دوراني براي درك بهتر و اعتماد بيشتر در ساخت پره ضروري خواهد بود. لازم بذكر است كه شبيه سازي هاي كامپيوتري بدون اعتبار سنجي آزمايشگاهي نيز نمي تواند نتايج محكمي را در ساخت تكنولوژي هاي خنك كاري پره ايجاد كند. بنابراين دستگاه تست خنك كاري لايه اي ساخته شده مي تواند اندازه گيري هاي لازم در خنك كاري لايه اي و افت فشار سيستم را در تكنولوژي هاي خنك كاري خارجي در شرايط مختلف سيالاتي و در دوران هاي مختلف انجام دهد. اين ستاپ تست براي اولين بار در جهان و در ايران طراحي و ساخته شده است و قابليت اندازه گيري در شرايط سيالاتي گسترده اي را دارا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/27
تاریخ ثبت: 1389/09/02
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع چسبندگي، اتصال غير نرمال دو پاره از بدن و از مشكلات شايع پس از اعمال جراحي شكمي است كه ممكن است منجر به دردمزمن لگني، نازايي يا انسداد روده كوچك شود. ‏درپژوهشي تركيب دو پليمر طبيعي كيتوزان و ژلاتين با نسبت هاي وزني مختلف ( ١٠٠ ‏- ٠ ‏، ٧۵ ‏- ٢۵ ‏، ۵٠ ۵٠ ‏، ٧۵-٢۵ ‏، ٠ ‏- ١٠٠ ‏) به عنوان نمونه داراي پتانسيل جهت كاربرد به عنوان ماده ممانعت كننده، مورد تحقيق برون تني، قرار گرفت. از گلوتارآلدهيد جهت ايجاد پيوند عرضي بين كيتوزان وژلاتين استفاده شد. پس از تهيه نمونه فيلم ها به روش ريختگي محلول با نسبت هاي مختلف كيتوزان و ژلاتين، خواص مختلف نمونه ها از قبيل ميزان بلورينگي، خاصيت تورم در آب ( Swelling ‏), تخريب پذيري در مجاورت آنزيم ليزوزيم( 1.5 mg/ml ‏)، تغييرات pH ‏در محلول شبيه ساز بدن(pbs‏)، خواهي مكانيكي مانند: ميزان مقاومت به پارگي وحداكثر كشش فيلم ها مورد بررسي قرار گرفت. جهت بررسي ميزان سميت سلولي نمونه ها، آزمون MTT ‏در مجاورت سلول هاي فيبروبلاست انساني انجام گرفت. در نهايت آزمون مقايسه چسبندگي سلولي جهت مقايسه ميزان چسبندگي در محيط برون تني صورت گرفت. با توجه به نتايج آزمون ها، افزايش ميزان زلاتين در نمونه ها، .افزايش ميزان تخريب و تورم فيلم ها را موجب شد. ازمون سميت سلولي نشان از عدم سميت نمونه ها با 25%كلوتارآلدهيد داشت وهمچنين نتايج آزمون چسبندگي، حاكي از كاهش چسبندگي سلولي در نمونه هايي با بيش از 75% وزني كيتوزان بود. بدين ترتيب نمونه فيلم هاي كيتوزان- ژلاتين با هرصد كيتوزان بالاترازهااز75% وزني به عنوان نمونه هاي داراي پتانسيل جهت كاربرد به عنوان ممانعت كننده ضد چسبندگي معرفي مي شوند.

موارد یافت شده: 21